Predfinalna verzija Akcijskog plana unutar Strategije za razvoj održivog turizma šireg područja NP Kornati

Molimo zainteresirane da svoje prijedloge za doradu Akcijskog plana pošalju do petka, 6. veljače (14,00 sati) na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili donesu u Upravu JU NP Kornati (Valentina Bračanov).
Prijedloge za doradu napišite u word verziji Akcijskog plana koristeći "komentare" ili narativno u novom dokumentu jasno navodeći aktivnost i prijedlog ali i kratko obrazloženje.

Predfinalna verzija Akcijskog plana

 

Predstavljanje akcijskog plana razvoja održivog turizma

Pozivamo članove Savjeta za razvoj održivog turizma na širem području NP Kornati i sve zainteresirane dionike na sastanak na temu Predstavljanje i finalna dorada akcijskog plana razvoja održivog turizma koji će se održati u četvrtak, 29. siječnja 2015. godine, od 17,00 do 19,00 sati u prostorijama župnog ureda župe Sv. Mihovil, Podvrtaje 3 u Murteru.

Definiranje sadržaja posjetiteljskog centra Vrulje

Pozivamo stanovnike NP Kornati, Betine i Murtera na sastanak na temu definiranja sadržaja posjetiteljskog centra Vrulje, koji će se održati u ponedjeljak, 26. siječnja 2014. godine od 12,30 do 15,00 sati u župnom uredu župe Sv. Mihova u Murteru, Podvrtaje 3.

Read more ...