NATJEČAJ za najbolje likovne i literarne radove učenika OŠ Murterski škoji

Javna ustanova Nacionalni park Kornati raspisuje natječaj za najbolje likovne i literarne radove učenika Osnovne škole Murterski škoji na zadane teme:

  1.  Kurnati u srcu
  2.  Posjeti Kornate jer oni su .....

Sve pristigle radove pažljivo će razmotriti i vrednovati žiri za dječje nagrade, a najbolje autore, autorice i skupine autora nagrađujemo na svečanoj dodjeli nagrada u sklopu obilježavanja Dana biološke raznolikosti i Dana zaštite prirode 22. svibnja 2015. kada ćemo i izložiti pristigle radove.

Read more ...

Javna tribina: Upoznavanje s važećom EU regulativom u području ribarstva i mogućnosti ribolova u zaštićenim područjima

Javnu tribina na temu "Upoznavanje s važećom EU regulativom u području ribarstva i mogućnosti ribolova u zaštićenim područjima", održati će se 17. travnja (petak) u 10,00 sati u Narodnoj knjižnici i čitaonici u Murteru. Predavač je dr.sc. Lav Bavčević, viši koordinator za ribarstvo, Savjetodavna služba.

U nastavku pogledajte Poziv na tribinu u PDF formatu.

Poziv na tribinu

Poziv proizvođačima suvenira i lokalnih proizvoda

Pozivaju se proizvođači s otoka Murtera koji bi svoje suvenire i/ili lokalne proizvode željeli prodavati u našoj suvenirnici "Aba" da popis istih dostave u Upravu JU NP Kornati do 15. travnja.

Molimo Vas da sa sobom ponesete i potvrdu o uredno registriranoj djelatnosti.

Studijsko putovanje u Francusku - Provansa

Studijsko putovanje za 20 predstavnika lokalnih nevladinih udruga, članova lokalne zajednice Murterskog kraja te Parka prirode Vransko jezero i Nacionalnog Parka Kornati provodi se u sklopu projekta: "Oživljavanje lokalnih tradicijskih praksi održivog korištenja prirodnih resursa otoka Murtera i njegove prirodne regije" koji provodi Udruga Argonauta s partnerima (udruge Modrave Murter-Betina, Dragodid i Feniks te JU PP Vransko jezero) i JUNP Kornati kao suradnikom.

Read more ...